GOEDE DOELEN 2017

Het goede doel van 3FM is bekend. Wie wij dit jaar blij gaan maken wordt binnenkort bekendgemaakt.

3FM Serious Request

(fotograaf: Ben Houdijk)

Van 18 tot en met 24 december 2017 haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een een ramp of conflict.

In conflictgebieden, maar ook na natuurrampen, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Glazen Huis naar Apeldoorn in 2017

Het Glazen Huis staat in 2017 in de week voor kerst in Apeldoorn. 3FM strijkt voor de veertiende editie van 3FM Serious Request neer in het hart van de Veluwe. 3FM DJ Michiel Veenstra verraste tijdens de bekendmaking een trotse burgemeester van Apeldoorn met de komst van het Glazen Huis naar zijn stad.

Gelderland is gul, trots en enthousiast
Zendermanager Basyl de Groot: "Wat een heerlijk vooruitzicht dat we volgend jaar voor het eerst in de provincie Gelderland mogen logeren. Ik ben opgegroeid in Doetinchem, dus ik weet hoe gul, trots en enthousiast de regio is en dat Gelderlanders als geen ander in staat zijn om veel mensen samen te brengen. Samen met de stad, de provincie en alle inwoners gaat NPO 3FM in 2017 het avontuur aan dat 3FM Serious Request heet."

Meer informatie 3FM Serious Request