KOM IN ACTIE

DOE JIJ AL MEE? SAMEN STAAN WE STERK!

In actie komen was nog nooit zo makkelijk!

Steun of start een actie

Ga naar hetglazenhuysnijkerk.geef.nl. Registreer jezelf en maak jouw eigen actiepagina aan of geef je actie door via het formulier hieronder.

Alles is mogelijk en je hebt helemaal de vrije hand. Doe het alleen of samen met je sportclub, klas, bedrijf of vrienden.

Dus trommel al jouw vrienden, klasgenoten, collega’s en/of familieleden op! Organiseer een benefietavond, een collecteactie, een gezamenlijke brunch of een andere inzamelingsactie. Ga je bijvoorbeeld een dansdemonstratie doen en met de pet rond? Gaat je school een sponsorloop organiseren? Maar uiteraard kan dit ook klein, door bijvoorbeeld het inzamelen van lege flessen, het verkopen van zelfgebakken koekjes, karweitjes doen of het versieren van de kerstboom van een buurman.

Of... kom jouw donatie persoonlijk brengen

Je kunt dit gezellig komen brengen tijdens de actieweek bij het Glazen Huys op het Plein. In bijna alle winkels in onze gemeente (Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken) staan vanaf begin november zogenaamde DoneerHuysjes.

Of... plaatje aanvragen: minstens € 2,50

Je kunt tijdens de actieweek een plaatje aanvragen door te bellen met het callcenter: 033- 2460101 of door het formulier op deze website in te vullen. Jouw muziek wordt dan gedraaid tijdens de uitzending van het Glazen Huys en natuurlijk noemen we je naam als je dat wilt.

Of... gewoon doneren

Via iDeal, creditcard, PayPal of een eenmalige machtiging met de donatiemodule, maar je kunt ook gewoon je bijdrage overmaken op rekeningnummer NL57 RABO 0125 1779 17.

Kortom: JIJ kunt doen waar je goed in bent om op die manier geld in te zamelen!

Iedere euro is er één.

Wij horen het graag dus geef je idee aan ons door en we helpen je met de promotie via de live radiouitzending ‘Het Glazen Huys’, vanaf oktober iedere zaterdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur op VOClokaal, FM106.8 en via social media.

Meld hieronder je actie(s)

Je naam*

Je e-mail*