Dit zijn onze presentatoren:

Inhoud van programma:

Dagelijks van 08.00 - 12.00 uur

Ton Schouten

Ely Hackmann

Wordt wakker met Ton en Ely met dagelijks:
- Ely op bezoek bij bedrijven (met beeldverbinding) BuytensHuys
- verzoekplaten door personeel van de bezochte bedrijven
- trekking prijswinnaar verzoekplaten vorige dag
- aandacht voor al onze acties en de veiling

Dagelijks van 12.00 - 16.00 uur

Dennis van den Hoogen

Corine Feenstra

Lunchtijd!!!
- Maak je favorieten Lunch Top 5 voor een leuke bijdrage.
- Natuurlijk gaat dit presentatie duo ook weer een ludieke actie bedenken. Of zijn er luisteraars die iets leuks weten, mail jouw ideeën naar: info@hetglazenhuysnijkerk.nl.
- Wij draaien de hitjes van nu, de klassiekers van toen en zeker de VELE verzoekjes van de luisteraars en ontvangen weer verschillende spraakmakende gasten.
- We besteden aandacht aan de mooie doelen en acties van dit jaar, dus heb jij al een leuke actie bedacht, misschien kom jij de cheque wel overhandigen in onze uitzending tussen 12:00-16:00 uur. Of kom jij met jouw klas langs op de ijsbaan, gelijk even bij ons kijken en een verzoekplaatje aanvragen bij de brievenbus?

Dagelijks van 16.00 - 20.00 uur

Jannick Benschop

Nelleke den Besten

Jannick en Nelleke nemen elke dag een 'kijkje in de pannen' bij een bekende Nijkerker, serveren je dagelijks een portie lokale poëzie en maken uitstapjes naar andere media. Razende reporter Gepko laat zich door hen overal naar toe sturen op zoek naar euro's en de 'stroppenpot' raakt in deze show altijd goed gevuld. We onderbreken het spektakel natuurlijk graag voor jouw plaatje en een gezellig praatje. Bellen dus!

Maandag t/m vrijdag van 20.00 - 24.00 uur

Remco van Mark

Jan van Deuveren

Veel lol en gekkigheid!
Met hits van nu.
'Hei jie al ebeurd' plaat (op aanvraag natuurlijk gezellige Nederlandse of een dampende 90's plaat ).
Lokaal (file)nieuws met een vleugje humor.
Ja/nee spel.
En natuurlijk aandacht voor de lokale doelen.

Zaterdag van 00.00 - 08.00 uur

Bob van Sweden

Hans Vanderbilt

Rob van Daele

Siep de Graaf

Deze heren gaan het nachtelijk volk vermaken met muziek, humor en de nodige gezelligheid. Echte radiomakers, die op eigen wijze geld proberen in te zamelen voor de goede doelen. Acties, artiesten en natuurlijk de muzikale aanvragen voor harde munten. Dus heb je nog wat over na het uitgaan? Doneer gewoon bij Het Glazen "Club" huys. Want voor wat, hoort ...

Zaterdag van 20.00 - 22.00 uur

Ton Schouten

Ely Hackmann

Langzaam werken Ton en Ely toe naar de bekendmaking van de eindopbrengst van Het Glazen Huys 2016!

Norbert de Both